Badrumsrenovering Nyköping

Snygga och moderna badrum

Badrumsrenovering

Dags för renovering?

När badrummet har sett sina bästa dagar är det dags för ett nytt! Låt oss hjälpa dig att få ett nytt och härligt badrum i Nyköping. Våra skickliga hantverkare förvandlar ditt badrum till ett helt nytt badrum. Hur ser dina behov och önskningar ut? Kanske vill du ha ett nytt vackert SPA-badkar eller en vacker och lyxig duschkabin.

Om du inte har bestämt dig bistår vi gärna med våra experttips och allmänna råd. Hör av dig till oss med dina funderingar så hjälper vi dig. 

blandare med handfat

Kompetenta hantverkare

Vi har välutbildade medarbetare med alla nödvändiga behörigheter som krävs för arbeten av högsta kvalitet. För att utföra en fackmannamässig badrumsrenovering måste man följa branschens riktlinjer och regelverk.

Detta är inte bara viktigt för att slutresultatet ska bli bra och hållbart över tid, utan också för att hemförsäkringen ska gälla eftersom det handlar om våtrum. Oavsett storleken på byggprojektet arbetar vi systematiskt och noggrant för att både vi och du som kund ska bli nöjd med slutresultatet.

Stort kundfokus

För oss är dialogen med dig som kund avgörande för att slutresultatet ska bli perfekt. Det är du som bestämmer och det är vårt jobb att se till att du blir nöjd. Det spelar ingen roll om vi är nöjda om inte du är det. För oss är det viktigt är det du som kund är informerad om hur arbetet fortskrider och vi är alltid redo att svara på frågor under byggprojektets gång. För att badrumsrenoveringen ska bli som det är tänkt är planeringen avgörande.

Alla badrumsrenoveringar ser olika ut, men det som aldrig för slarvas med är förarbetet. Detta för att ytan ska bli jämn och för att inte få problem med fukt i framtiden. Det är också viktigt med små detaljer som kan verka oviktiga vid en första anblick, men det är ofta detaljerna som avgör helhetsintrycket.

ROT-avdrag

Vi hjälper gärna privatpersoner som vill göra skatteavdrag på sin badrumsrenovering hos oss. 

 

Badrumsrenovering med kvalitet